Oluf Ulseth til Energi Norge

Publisert: 27.09.10

– innholdet kan være utdatert

Oluf Ulseth er siviløkonom fra Norges Handelshøyskole. Ulseth var statssekretær for Høyre i både Olje- og energidepartementet og Nærings- og handelsdepartementet tidlig på 2000-tallet. I 2006 ble han ansatt i Statkraft med Europa som ansvarsområde. I 2007 ble han styremedlem i Agder Energi, hvor Statkraft er største eier med 45,5 prosent.

Jobbbytte

Ulseth overtar direktørstillingen etter Steinar Bysveen, begynte i en konsernsjefstilling i Statkraft tidligere i sommer.

Forbundet gratulerer

EL & IT Forbundet gratulerer Oluf Ulseth med den nye lederjobben og ønsker ham lykke til med nye oppgaver i en viktig og spennende bransje.

Relevante artikler

Forhandlingene på Stortinget har forbedra det opprinnelige forslaget fra regjeringa, men ved å heve aldersgrensene fratas nå flere muligheten til en verdig avgang fra arbeidslivet.
På forbundskontoret er det ledig en stilling som forbundssekretær innen installasjonsområdet i forhandlingsavdelingen.
På forbundskontoret er det ledig en stilling som forbundssekretær i forhandlingsavdelingen med ansvar for tariffavtalene innen energi- og Spekterområdet.

Søk på siden

Language
Language
Language

Gi oss en tilbakemelding

Vi setter stor pris på om du sender oss en tilbakemelding om du oppdager feil og mangler på nettstedet, eller om du savner informasjon.