Oluf Ulseth til Energi Norge

Publisert: 27.09.10

– innholdet kan være utdatert

Oluf Ulseth er siviløkonom fra Norges Handelshøyskole. Ulseth var statssekretær for Høyre i både Olje- og energidepartementet og Nærings- og handelsdepartementet tidlig på 2000-tallet. I 2006 ble han ansatt i Statkraft med Europa som ansvarsområde. I 2007 ble han styremedlem i Agder Energi, hvor Statkraft er største eier med 45,5 prosent.

Jobbbytte

Ulseth overtar direktørstillingen etter Steinar Bysveen, begynte i en konsernsjefstilling i Statkraft tidligere i sommer.

Forbundet gratulerer

EL & IT Forbundet gratulerer Oluf Ulseth med den nye lederjobben og ønsker ham lykke til med nye oppgaver i en viktig og spennende bransje.

Relevante artikler

Trenger du håndverker? Da er det lurt å tenke gjennom spørsmålet som nå stilles i den nasjonale Tettpå-kampanjen. Kampanjen skal hjelpe forbrukerne å velge seriøse håndverkere.
Med et solide ja-flertallet i Energiavtale 1-uravstemningen er EL og ITs sentrale tariffoppgjør ferdig. – En stor takk til alle tillitsvalgte og medlemmer, skriver Bjørn Fornes i denne hilsenen.

Søk på siden

Language
Language
Language

Gi oss en tilbakemelding

Vi setter stor pris på om du sender oss en tilbakemelding om du oppdager feil og mangler på nettstedet, eller om du savner informasjon.