Nytt håp for løsning

Publisert: 26.09.13

– innholdet kan være utdatert

– Giverne vil bidra, men palestinske og israelske ledere har ansvaret for at denne muligheten ikke går fra oss, sier utenriksminister Espen Barth Eide.

Utenriksminister Eide ledet giverlandsmøtet for Palestina (AHLC) i New York. FNs generalsekretær Ban Ki-moon var vertskap for møtet og partene var representert ved den palestinske statsministeren Rami Hamdallah og den israelske ministeren Yuval Steinitz.

Gode nyheter

– Det er svært gode nyheter at det nå igjen pågår en politisk prosess. Samtidig vet vi at det blir krevende å finne frem til en løsning. President Abbas og statsminister Netanyahu har tatt modige skritt. Tiden er i ferd med å renne ut for tostatsløsningen. Derfor må alle bidra for at dette forsøket lykkes, sier utenriksminister Eide.

Les mer på regjeringen.no.

Relevante artikler

På forbundskontoret er det ledig en stilling som forbundssekretær innen installasjonsområdet i forhandlingsavdelingen.
På forbundskontoret er det ledig en stilling som forbundssekretær i forhandlingsavdelingen med ansvar for tariffavtalene innen energi- og Spekterområdet.
EL og IT Forbundet er kritisk til mange av regjeringas forslag til endringer i pensjonssystemet. Les vårt innspill fra høringa i Stortingets arbeids- og sosialkomite.

Søk på siden

Language
Language
Language

Gi oss en tilbakemelding

Vi setter stor pris på om du sender oss en tilbakemelding om du oppdager feil og mangler på nettstedet, eller om du savner informasjon.