Nytt håp for løsning

Publisert: 26.09.13

– innholdet kan være utdatert

– Giverne vil bidra, men palestinske og israelske ledere har ansvaret for at denne muligheten ikke går fra oss, sier utenriksminister Espen Barth Eide.

Utenriksminister Eide ledet giverlandsmøtet for Palestina (AHLC) i New York. FNs generalsekretær Ban Ki-moon var vertskap for møtet og partene var representert ved den palestinske statsministeren Rami Hamdallah og den israelske ministeren Yuval Steinitz.

Gode nyheter

– Det er svært gode nyheter at det nå igjen pågår en politisk prosess. Samtidig vet vi at det blir krevende å finne frem til en løsning. President Abbas og statsminister Netanyahu har tatt modige skritt. Tiden er i ferd med å renne ut for tostatsløsningen. Derfor må alle bidra for at dette forsøket lykkes, sier utenriksminister Eide.

Les mer på regjeringen.no.

Relevante artikler

Trenger du håndverker? Da er det lurt å tenke gjennom spørsmålet som nå stilles i den nasjonale Tettpå-kampanjen. Kampanjen skal hjelpe forbrukerne å velge seriøse håndverkere.
Med et solide ja-flertallet i Energiavtale 1-uravstemningen er EL og ITs sentrale tariffoppgjør ferdig. – En stor takk til alle tillitsvalgte og medlemmer, skriver Bjørn Fornes i denne hilsenen.

Søk på siden

Language
Language
Language

Gi oss en tilbakemelding

Vi setter stor pris på om du sender oss en tilbakemelding om du oppdager feil og mangler på nettstedet, eller om du savner informasjon.