Nyansettelser ved forbundskontoret

Publisert: 13.09.12

– innholdet kan være utdatert

Hjørdis Henriksen -anode_150-169 Nettverk-fotoHjørdis Henriksen

Hjørdis Henriksen (55) er fra Sortland og har variert yrkeskarriere bak seg, men har arbeidet i Telenor-systemet siden 1986. Henriksen har hatt mange ulike tillitsverv, både i andre bedrifter, innen politikken, i Telenor og i fagbevegelsen, blant annet som leder av EL & IT Forbundet distrikt Nordland. Hun har også sittet i landsstyret i tidligere Tele- og Dataforbundet (TD) og har vært representant i forbundsstyret/landsstyret i EL & IT Forbundet siden 1999.

 

Kai Christoffersen (47) er fra Aust-Agder og utdannet elektromontør.

Kai Christoffersen

Christoffersen har vært tilknyttet Aker Solutions i Stavanger siden 1986 og har i hovedsak arbeidet offshore. 47-åringen har hatt flere tillitsverv, med spesiell interesse for HMS og vernearbeid. De siste 10 årene har han vært LO-koordinerende offshore med ansvar for organisasjonsspørsmål og sikkerhet på installasjonene til Statoil.

Vi ønsker Hjørdis og Kai velkommen til utfordrende og varierte oppgaver ved forbundskontoret.

Relevante artikler

Tidligere forbundsleder og tidligere distriktssekretær i Vestfold og Telemark ble hedret på kameratkvelden under landstariffkonferansen i Sandefjord onsdag kveld.
Med nye nettsider kommer også nye strukturer, noe som kanskje gjør navigasjonen litt uvant. Her har vi laget en grov oversikt over hvor du finner forskjellig innhold, med utgangspunkt i hovedmenye.

Søk på siden

Language
Language
Language

Gi oss en tilbakemelding

Vi setter stor pris på om du sender oss en tilbakemelding om du oppdager feil og mangler på nettstedet, eller om du savner informasjon.