Ny visjon om industrien

Publisert: 28.01.14

– innholdet kan være utdatert

Massiv utflagging og finanskrise er to store faktorer til at man i dag har høy ledighet i Europa. At EUs politikere med denne rapporten inviterer til nye visjoner for industrien ønsker europeisk fagbevegelse velkommen.

– Det er ingen troverdig næringspolitikk dersom arbeiderne ikke blir tatt hensyn til. Derfor er det så viktig å fremme arbeiderens deltakelse gjennom sosial dialog, sier Ulrich Eckelmann, generalsekretær i Industriall.

Rapporten understreker viktigheten av felles sosiale og miljømessige normer som rammer utviklingen av internasjonal handel. Den beklager også fraværet av tiltak fra EU-kommisjonen til å takle omstilling, eller den sosiale og lønnsdumping i Europa.

Les Pressemelding fra Europeisk Faglig Samorganisasjon DEFS / ETUC

Parlamentets siden om saken

Relevante artikler

Trenger du håndverker? Da er det lurt å tenke gjennom spørsmålet som nå stilles i den nasjonale Tettpå-kampanjen. Kampanjen skal hjelpe forbrukerne å velge seriøse håndverkere.
Med et solide ja-flertallet i Energiavtale 1-uravstemningen er EL og ITs sentrale tariffoppgjør ferdig. – En stor takk til alle tillitsvalgte og medlemmer, skriver Bjørn Fornes i denne hilsenen.

Søk på siden

Language
Language
Language

Gi oss en tilbakemelding

Vi setter stor pris på om du sender oss en tilbakemelding om du oppdager feil og mangler på nettstedet, eller om du savner informasjon.