Ny veileder om permitteringer på Spekterområdet

Publisert: 09.04.21

– Det har tatt litt tid, men vi er veldig glade for at vi nå kan presentere en helt ny veileder om permitteringer som er laget av partene LO Stat og Spekter i fellesskap, sier forbundssekretær Reidunn Wahl.

Hensikten med veilederen er å gi aktørene et bedre kunnskapsgrunnlag når det gjelder bestemmelsene om permitteringer, samt råd om hvordan partene kan samhandle slik at prosessen blir så god som mulig.
Dokumenter som er utarbeidet av partene i fellesskap vil nødvendigvis bli noe annerledes enn om den ene part utarbeider alt selv, men EL og IT Forbundet har fått gehør for de fleste av endringsforslagene som vi har fremmet.

– Veilederen er utarbeidet for Spekterområdet, men den kan også gi nyttig tips og info for tillitsvalgte på andre områder, sier Wahl. 

Veilederen vil bli gjort tilgjengelig elektronisk og i et begrenset opplag på papir. 

Les veilederen her. 

Relevante artikler

10 900 kr lønnstillegg, økning i reisetillegget ved overnatting, og tydeligere vern av ansattes fritid er noen av resultatene fra forhandlingene i Energiavtale I.
Drøyt 3140 elektrikere ved 61 bedrifter vil bli tatt ut i det første streikeuttak dersom elektriker-meklingen ikke fører fram denne uken.

Søk på siden

Language
Language
Language

Gi oss en tilbakemelding

Vi setter stor pris på om du sender oss en tilbakemelding om du oppdager feil og mangler på nettstedet, eller om du savner informasjon.