Ny utsettelse i Tariffnemnda

Publisert: 28.11.14

– innholdet kan være utdatert

– Jeg kan bare si at saken fortsatt er under behandling i nemda, sier leder i LOs forhandlings- og HMS-avdeling. Knut Bodding. Han er LOs vararepresentant i Tariffnemnda, skriver Frifagbevegelse.

LO og EL & IT Forbundets krav om allmenngjøring av Landsoverenskomsten for elektrofagene (LOK) ble oversendt tariffnemda i april. I juni ble saken sendt ut på høring. Høringsfristen gikk ut 17. oktober. Nemnda utsatte avgjørelsen for LOK i sitt møte i oktober.

For forbundet er allmenngjøring hovedsporet i arbeidet mot sosial dumping. Allmenngjøring er viktig fordi det gir forbundet tilgang på en rekke verktøy gitt av den rødgrønne regjeringen som man til nå ikke har kunnet benytte seg av. Stikkord her er blant annet likebehandlingsprinsippet og solidaransvar.

Relevante artikler

Energikommisjonens rapport er en marsjordre til politikerne: Mer kraft, mer nett og mer energieffektivisering, så raskt som mulig.

Søk på siden

Language
Language
Language

Gi oss en tilbakemelding

Vi setter stor pris på om du sender oss en tilbakemelding om du oppdager feil og mangler på nettstedet, eller om du savner informasjon.