Ny strømrekord

Publisert: 24.01.13

– innholdet kan være utdatert

Forbruket i Sør-Norge økte med mellom 10 og 15 prosent fra uke 2 til uke 3. Forrige rekord kom omtrent på samme tid i 2010, da det også var en langvarig kuldeperiode. Da gikk strømprisene til himmels. Spørsmålet er om det samme skjer nå.

Det er god tilgang på vann i magasinene og produksjonen har vært høy. Den siste uken er det satt flere produksjonsrekorder. Onsdag 16. januar var det hele fem timer med produksjon over 26.000 megawattimer. Rekorden var på 26.167 megawattimer mellom klokken 16 og 17.

Så mye strøm brukte vi: NVEs forbruksoversikt

Les mer om strømrekorden på nrk.no.

Relevante artikler

Trenger du håndverker? Da er det lurt å tenke gjennom spørsmålet som nå stilles i den nasjonale Tettpå-kampanjen. Kampanjen skal hjelpe forbrukerne å velge seriøse håndverkere.
Med et solide ja-flertallet i Energiavtale 1-uravstemningen er EL og ITs sentrale tariffoppgjør ferdig. – En stor takk til alle tillitsvalgte og medlemmer, skriver Bjørn Fornes i denne hilsenen.

Søk på siden

Language
Language
Language

Gi oss en tilbakemelding

Vi setter stor pris på om du sender oss en tilbakemelding om du oppdager feil og mangler på nettstedet, eller om du savner informasjon.