Ny nedbemanning i Telenor: – Mange kjenner på fortvilelse og usikkerhet

Publisert: 05.03.20

Telenor Norge AS varslet torsdag at omlag 170 ansatte blir overtallige når selskapet omorganiserer. Nedbemanningen rammer alle divisjoner og ett av tiltakene er å redusere antall selgere som ivaretar de store kundene.  

– Det er alltid tøft å få vite at bedriften skal gjennomføre en nedbemanning. Mange kjenner på fortvilelse og usikkerhet på om de har en jobb i fremtiden, sier hovedtillitsvalgt Kenneth Pettersen i EL og IT i Telenor Norge AS.

– Dette er en vond dag for ansatte i Telenor. Vi har foreløpig ikke nøyaktige tall på hvor mange av forbundets medlemmer som vil bli berørt, men vi vet at våre tillitsvalgte vil stå på for hver eneste en. Alle tillitsvalgte i bedriften er tilgjengelig for medlemmer som har spørsmål eller ønsker en samtale, sier forbundssekretær Reidunn Wahl i EL og IT Forbundet.

Ved spørsmål, ta kontakt med:

Hovedtillitsvalgt for EL og IT i Telenor Norge, Kenneth Pettersen

Mobil +47 958 80 475

Relevante artikler

Dessuten har vi greid å få en ramme for kommuneoppgjøret på 5,4 prosent, noe som er godt over resultatet fra frontfaget, sier Mette Nord, leder av LO Kommune.

Søk på siden

Language
Language
Language

Gi oss en tilbakemelding

Vi setter stor pris på om du sender oss en tilbakemelding om du oppdager feil og mangler på nettstedet, eller om du savner informasjon.