Ny ledelse i LO Stat

Publisert: 08.02.10

– innholdet kan være utdatert

Tone Rønoldtangen (56) kommer fra Norsk Tjenestemannslag, der hun har vært hovedkasserer de tre siste årene. Hun er utdannet radiooffiser i handelsflåten og har seilt som dette i seks år. Hun har utdanning fra Universitetet i Oslo innenfor fagene forvaltningspolitikk, forvaltningsrett, organisasjonsteori, personaladministrasjon og økonomi. I Forsvaret jobbet Tone som regnskapsfører inntil november 1995 da hun ble valgt til organisasjonssekretær i NTLs landsforening 101.

Etter to år overtok hun som leder av landsforeningen da Tor-Arne Solbakken ble valgt til nestleder i NTL. Dette vervet hadde hun fram til november 2006 da hun ble valgt til hovedkasserer i NTL. 

Eivind Gran

Eivind Gran (52), som også er medlem av Norsk Tjenestemannslag, kommer fra vervet som forbundssekretær i Musikernes Fellesorganisasjon. Han er utdannet adjunkt og var i årene 1984 til 1988 ansatt i studentsamskipnaden i Oslo. Han ble nærmest umiddelbart etter ansettelsen aktiv tillitsvalgt i Fellesklubben i SIO. Han var leder av Barnehagepersonalets fagforening (NKF), leder av NTLs avd 113 – 3, leder av Fellesklubben (den lokale LO-klubben for NKF, HK, HRAF og NTL). Han var dessuten de ansattes representant i SIOs hovedstyre.

Les mer på nettsiden til LO Stat.

Relevante artikler

Etter tre dager med forhandlinger ble EL og IT Forbundet og Fornybar Norge enige.
Kl. 1800. torsdag 23. mai brøt EL og IT Forbundet forhandlingene med Abelia om IKT-overenskomsten.
Dersom meklingen mellom EL og IT Forbundet og NHO Elektro ikke fører fram skal det streikes i disse bedriftene.

Søk på siden

Language
Language
Language

Gi oss en tilbakemelding

Vi setter stor pris på om du sender oss en tilbakemelding om du oppdager feil og mangler på nettstedet, eller om du savner informasjon.