Ny faktabok om arbeidsmiljø

Publisert: 27.10.11

– innholdet kan være utdatert

Sammen med faktaboken lanseres et eget webbasert overvåkningsverktøy spesielt utviklet til bruk i det forebyggende helse- og arbeidsmiljøarbeidet.

Faktaboken om arbeidsmiljø og helse 2011 formidler status og trender for arbeidsmiljø og arbeidsrelaterte helseproblemer etter kjønn, aldersgrupper og yrkes- og næringsgrupper. Det er andre gangen en slik faktabok blir gitt ut her til lands.

Faktaboken gis ut hvert tredje år, og sammenstiller data fra flere sentrale kilder, blant annet Statistisk sentralbyrå, Arbeids- og velferdsetaten og tilsynsmyndighetene, for å presentere et samlet bilde av utviklingstrekk, status og eventuelle kunnskapshull på arbeidsmiljøområdet. Faktaboken gir også grunnlag for myndighetenes og øvrige arbeidslivsaktørers prioriteringer innen det forebyggende arbeidet.

Gå til overvåkningsverktøyet 

Les mer om faktaboken hos Stami 

Relevante artikler

Trenger du håndverker? Da er det lurt å tenke gjennom spørsmålet som nå stilles i den nasjonale Tettpå-kampanjen. Kampanjen skal hjelpe forbrukerne å velge seriøse håndverkere.
Med et solide ja-flertallet i Energiavtale 1-uravstemningen er EL og ITs sentrale tariffoppgjør ferdig. – En stor takk til alle tillitsvalgte og medlemmer, skriver Bjørn Fornes i denne hilsenen.

Søk på siden

Language
Language
Language

Gi oss en tilbakemelding

Vi setter stor pris på om du sender oss en tilbakemelding om du oppdager feil og mangler på nettstedet, eller om du savner informasjon.