NTL-konferanse: Arbeidsvilkår offentlig sektor

Publisert: 31.08.12

– innholdet kan være utdatert

NTL ønsker både å belyse hvordan offentlig sektor kan bekjempe dette ut fra regler, styring og kontroll, men også hva offentlig sektor selv kan gjøre i egne virksomheter.

Konferansen er åpen for alle og avholdes torsdag 27. september, kl 10.30 – 16.00 i auditoriet i Skattekvartalet, Schweigaards gt. 17 i Oslo. Oppstart med registrering fra kl. 10.00. Det serveres enkel lunsj.

Påmelding sendes til post@ntl.no innen 13. september 2012. Merk e-posten med ”Sosial dumping og svart økonomi”. Det er begrenset med plasser.

Les mer om konferansen på nettsiden til NTL.

Konferanseprogram.

Relevante artikler

Trenger du håndverker? Da er det lurt å tenke gjennom spørsmålet som nå stilles i den nasjonale Tettpå-kampanjen. Kampanjen skal hjelpe forbrukerne å velge seriøse håndverkere.
Med et solide ja-flertallet i Energiavtale 1-uravstemningen er EL og ITs sentrale tariffoppgjør ferdig. – En stor takk til alle tillitsvalgte og medlemmer, skriver Bjørn Fornes i denne hilsenen.

Søk på siden

Language
Language
Language

Gi oss en tilbakemelding

Vi setter stor pris på om du sender oss en tilbakemelding om du oppdager feil og mangler på nettstedet, eller om du savner informasjon.