Nokas overtar G4S Norge

Publisert: 20.01.14

– innholdet kan være utdatert

Overtakelsen styrker Nokas sin konkurransekraft i det norske og skandinaviske markedet. Gjennom å overta G4S får Nokas mange dyktige medarbeidere med betydelig kompetanse. Selskapet får også nye tjenester innenfor blant annet flyplassikkerhet.

– Det vil gi oss store muligheter for organisk vekst i markeder utenfor Norge, kommenterer Heine Wang, konsernsjef i Nokas, i en pressemelding.

Langvarig kampanje

21 organisasjoner har tilsluttet seg kampanjen med krav om at G4S trekker seg ut av all virksomhet på okkupert palestinsk land, og stanser leveranser til israelske fengsler. 

EL & IT Forbundet er blant organisasjonene som har støttet kamanjen.

Fortsetter presset

– Det finnes fortsatt norske banker og investorer som er investert i G4S. Vi oppfordrer alle banker og investorer til å ekskludere selskap som bidrar til folkeretts- og menneskerettighetsbrudd. Vi vil holde presset oppe mot andre selskap med bånd til okkupasjonen som operer i Norge, for eksempel brusmaskinprodusenten SodaStream, sier generalsekretær i Norsk Folkehjelp, Liv Tørres.

Initiativtakerne Norsk Folkehjelp, Palestinakomiteen og Fagforbundet takker de tilsluttede organisasjoner for støtten.

Relevante artikler

EL og IT Forbundet og Hemit HF er enige om opprettelse av tariffavtale og hovedoppgjøret 2022.
Natt til 15. juni ble det enighet i meklingen om lønns- og arbeidsbetingelsene til EL og IT Forbundets medlemmer i selskapet OneCo Networks.

Søk på siden

Language
Language
Language

Gi oss en tilbakemelding

Vi setter stor pris på om du sender oss en tilbakemelding om du oppdager feil og mangler på nettstedet, eller om du savner informasjon.