Nettmøte om EØS

Publisert: 20.03.12

– innholdet kan være utdatert

Sigbjørn Gjelsvik har vært leder for prosjektgruppa som har utarbeidet rapporten «Alternativer til dagens EØS-avtale». Han svarer på spørsmål fra leserne tirsdag 20. mars klokka 12.

Her er en lenke til Nationen, hvor du kan stille Sigbjørn Gjelsvik spørsmål

Les hele alternativrapporten her.

Prosjektet ”Alternativer til dagens EØS-avtale” ble etablert gjennom i februar 2011. EL & IT Forbundets Jan Olav Andersen er leder for styringsgruppa.

En rekke organisasjoner og forbund har sluttet seg til prosjektet. Blant dem er Fagforbundet, EL & IT Forbundet, Nei til EU, Bondelaget, Norsk Bonde- og Småbrukarlag, Norges Bygdekvinnelag, Natur og Ungdom og Ungdom mot EU.

Relevante artikler

Trenger du håndverker? Da er det lurt å tenke gjennom spørsmålet som nå stilles i den nasjonale Tettpå-kampanjen. Kampanjen skal hjelpe forbrukerne å velge seriøse håndverkere.
Med et solide ja-flertallet i Energiavtale 1-uravstemningen er EL og ITs sentrale tariffoppgjør ferdig. – En stor takk til alle tillitsvalgte og medlemmer, skriver Bjørn Fornes i denne hilsenen.

Søk på siden

Language
Language
Language

Gi oss en tilbakemelding

Vi setter stor pris på om du sender oss en tilbakemelding om du oppdager feil og mangler på nettstedet, eller om du savner informasjon.