Nettleien reduseres

Publisert: 02.02.12

– innholdet kan være utdatert

– Nettleien går ned fordi nettselskapene har lavere kostnader på grunn av redusert rentenivå og lavere forventet kraftpris i 2012. NVEs regelverk sørger for at nettleien blir lavere når nettselskapenes kostnader reduseres, sier vassdrags- og energidirektør Per Sanderud.

Nettselskapene investerer

Reduksjonen i nettleie skjer på tross av at nettselskapenes investeringer og vedlikeholdskostnader øker. Regnskapstallene viser at det investeres mer i distribusjonsnettet enn noen gang tidligere.

Forventer høyt aktivitetsnivå

– Vi forventer at nettselskapene også i årene framover vil ha et høyt aktivitetsnivå for å gjøre nettet mer robust, og for å få ny fornybar kraftproduksjon på nett, sier Sanderud.

Les mer på nve.no.

Relevante artikler

Trenger du håndverker? Da er det lurt å tenke gjennom spørsmålet som nå stilles i den nasjonale Tettpå-kampanjen. Kampanjen skal hjelpe forbrukerne å velge seriøse håndverkere.
Med et solide ja-flertallet i Energiavtale 1-uravstemningen er EL og ITs sentrale tariffoppgjør ferdig. – En stor takk til alle tillitsvalgte og medlemmer, skriver Bjørn Fornes i denne hilsenen.

Søk på siden

Language
Language
Language

Gi oss en tilbakemelding

Vi setter stor pris på om du sender oss en tilbakemelding om du oppdager feil og mangler på nettstedet, eller om du savner informasjon.