Nedtrapping i Egersund

Publisert: 10.11.14

– innholdet kan være utdatert

Dagens Næringsliv meldte før helgen om dramatisk nedbemanning på 1 500 ansatte i Egersund. Så dramatisk er det ikke. 

Edvard Grieg-prosjektet er snart ferdigstilt og det fører til at mange innleide og andre på prosjektkontrakter er ferdige med oppgavene sine på prosjektet. Verftet går ned på egenbemanning ved juletider. 

Selv om det i hovedsak er innleie og kontraktsarbeidere som går før jul, er det også litt usikkert for de fast ansatte. Det mangler oppdrag og verftet har lite arbeid for 2015. Det er likevel et mål om å bruke permitteringsordningen i stedet for oppsigelser, forteller forbundets tillitsvalgt i Aker Solutions.

Relevante artikler

Trenger du håndverker? Da er det lurt å tenke gjennom spørsmålet som nå stilles i den nasjonale Tettpå-kampanjen. Kampanjen skal hjelpe forbrukerne å velge seriøse håndverkere.
Med et solide ja-flertallet i Energiavtale 1-uravstemningen er EL og ITs sentrale tariffoppgjør ferdig. – En stor takk til alle tillitsvalgte og medlemmer, skriver Bjørn Fornes i denne hilsenen.

Søk på siden

Language
Language
Language

Gi oss en tilbakemelding

Vi setter stor pris på om du sender oss en tilbakemelding om du oppdager feil og mangler på nettstedet, eller om du savner informasjon.