Nedbemanninger i EDB Business Partner

Publisert: 15.09.10

– innholdet kan være utdatert

I forbindelse med sammenslåingen av EDB Business Partner og ErgoGroup ble det varslet overtallighet. I EDB er det gjennomført flere spareprogrammer for å redusere utgiftene, blant annet har flere fått tilbud om førstidspensjonering.

Dette har ikke gitt god nok effekt og nå starter en runde med nedbemanning, som først skulle tas i 2011. Nå varsler selskapet at ytterligere 30 ansatte må gå.

EL & ITs klubbleder i EDB Business Partner, Borgar Granbom, mener denne runde er unødvendig og at ledelsen kunne ventet til neste år. Da var alle likevel klar over at det kom slike runder. Granbom mener ledelsen skaper stor usikkerhet for framtida blant de ansatte. Det mener Granbom kan få konsekvenser for arbeidsmiljøet.

Les mer i Nettverk.

Relevante artikler

Vi har satt oss som mål å organisere mange flere innenfor IT-bransjen. Derfor søker vi nå etter en engasjert og dedikert person til stillingen som rådgiver IT.
Telenor velger å kvitte seg med over 100 ansatte, inkludert hele kundesentret på Rørvik nord i Trøndelag. EL og IT Forbundet reagerer på begrunnelsen som selskapet gir for oppsigelsene.
Kontoret er stengt fra 22. mars til 2. april.

Søk på siden

Language
Language
Language

Gi oss en tilbakemelding

Vi setter stor pris på om du sender oss en tilbakemelding om du oppdager feil og mangler på nettstedet, eller om du savner informasjon.