Navarsete er lei seg for 1881

Publisert: 27.02.12

– innholdet kan være utdatert

Statsråden er opprinnelig fra Sogndal, men har bodd i Lærdal i en årrekke og har fulgt utviklingen ved det eldste kontoret til Opplysningen 1881, både som en vanlig innbygger i bygda, politiker og som statsråd.

Da hun var samferdselsminister var Opplysningen 1881 fortsatt en del av Telenor. I dag er Opplysningen 1881 AS eid av Kistefos AS og 100 prosent privateid.

Onsdag kom nyheten om at styret i Opplysningen 1881 AS vil legge ned avdelingskontoret i Lærdal 1. april. 28 ansatte mister jobben.

Trist historie

Som statsråd med særlig ansvar for norske kommuner og regioner, følger hun også med på hvor i Norge det for tiden er flest utfordringer..

– Jeg er lei meg for det som har skjedd ved Opplysningen 1881, jeg forstår fortvilelsen til de ansatte og føler med dem, sier Liv Signe Navarsete. Hun synes det har vært trist å følge utviklingen i Lærdal.

– Dette er ikke den første runden. Det har vært flere nedbemanninger. Nå forsvinner de aller siste arbeidsplassene og det skjer på tross av gode resultater. Det er beklagelig at bedriften ikke tar mer samfunnsansvar, men ønsker enda bedre resultater, konstaterer Navarsete, som beklager at hennes egen hjembygd har fått nok en dårlig nyhet på bordet.

Les hele artikkelen på Nettverks hjemmeside.

Relevante artikler

1. januar 2024 fornyes forsikringene i medlemskapet ditt og du får nye vilkår.

Søk på siden

Language
Language
Language

Gi oss en tilbakemelding

Vi setter stor pris på om du sender oss en tilbakemelding om du oppdager feil og mangler på nettstedet, eller om du savner informasjon.