Nå gjennomfører vi en stor medlemsundersøkelse

Publisert: 01.04.20

Svarene gir verdifull informasjon om arbeidshverdagen til våre medlemmer og hvordan de vurderer sitt medlemskap i forbundet. Spørsmålene omhandler blant annet synet på medlemsfordeler, vurdering av hjelp fra forbundet og behov for kompetanseutvikling på jobben.

Undersøkelsen sendes til alle våre medlemmer som har ført opp e-postadressen i medlemsregisteret. Vi oppfordrer alle til å svare!

Funnene i undersøkelsen legger grunnlaget for forbundets videre arbeid for våre medlemmer.

De som deltar i undersøkelsen er med i trekningen av et gavekort på kr. 5000,- på Elkjøp!

Undersøkelsen gjøres i samarbeid med Rambøll. Den gjennomføres ved hjelp av spørreskjemaverktøyet SurveyXact, som sender ut en epost med lenke til spørsmålene.

Relevante artikler

Tidligere forbundsleder og tidligere distriktssekretær i Vestfold og Telemark ble hedret på kameratkvelden under landstariffkonferansen i Sandefjord onsdag kveld.
Med nye nettsider kommer også nye strukturer, noe som kanskje gjør navigasjonen litt uvant. Her har vi laget en grov oversikt over hvor du finner forskjellig innhold, med utgangspunkt i hovedmenye.

Søk på siden

Language
Language
Language

Gi oss en tilbakemelding

Vi setter stor pris på om du sender oss en tilbakemelding om du oppdager feil og mangler på nettstedet, eller om du savner informasjon.