Mulig streik i Landsforeningen for Hjerte- og Lungesyke

Publisert: 31.01.17

– innholdet kan være utdatert

I desember ble det brudd i lønnsforhandlingene mellom LO Stat og Spekter i Landsforeningen for Hjerte- og Lungesyke (LHL). Bruddet skyldtes blant annet uenighet om pensjon.

31. januar klokka 10 startet meklingen mellom LO Stat og Spekter i Landsforeningen for Hjerte- og Lungesyke (LHL). Dersom meklingen ikke fører til enighet blir det streik fra og med 1. februar.

Bruddet omfatter Fagforbundet, EL og IT Forbundet og HK. I tillegg møter UNIO, YS, Akademikerne Helse og NITO/SAN i meklinga.

Relevante artikler

Ytterligere 15.509 kan bli tatt ut i streik, med 2530 fra EL og IT Forbundet, hvis ikke partene blir enige under mekling i dag.
10 900 kr lønnstillegg, økning i reisetillegget ved overnatting, og tydeligere vern av ansattes fritid er noen av resultatene fra forhandlingene i Energiavtale I.
Drøyt 3140 elektrikere ved 61 bedrifter vil bli tatt ut i det første streikeuttak dersom elektriker-meklingen ikke fører fram denne uken.

Søk på siden

Language
Language
Language

Gi oss en tilbakemelding

Vi setter stor pris på om du sender oss en tilbakemelding om du oppdager feil og mangler på nettstedet, eller om du savner informasjon.