Møter Coop om elektrikere

Publisert: 31.05.13

– innholdet kan være utdatert

Coop nedsatte ei revisjonsgruppe da det ble oppdaget sosial dumping ved bygging av selskapets nye lager. Det var Fellesforbundet ved Rørleggernes Fagforening i Oslo som avdekket forholdene.

Revisjonsgruppa ledes av  et Jan Fougner og etter 1,5 måned med undersøkelse har de 14 spanske rørleggerne fått et tilbud på 600 000 i etterlønn. Rørleggernes Fagforenings krav var 1,7 millioner kroner, men fagforeninga fortsetter forhandlingene på grunn av uenighet om grunnlaget for beregning av lønn, skriver HK-nytt/Frifagbevegelse.

Møter forbundet

EL & IT Forbundet skal i møte med revisjonsgruppa informere om de tilbakemeldingene forbundet har fått angående elektrikerne som arbeider ved bygget.

Forbundet ønsker også å få vite hvilke lønnssatser som brukes som lønnsgrunnlag for elektrikerne ved anlegget.

Samtidig forteller revisjonsgruppa hva som er funnet ut og hva som gjøres med de ulike forholdene, det videre arbeidet framover og om informasjon til dem som arbeider ved anlegget.

 

 

 

Relevante artikler

Dessuten har vi greid å få en ramme for kommuneoppgjøret på 5,4 prosent, noe som er godt over resultatet fra frontfaget, sier Mette Nord, leder av LO Kommune.

Søk på siden

Language
Language
Language

Gi oss en tilbakemelding

Vi setter stor pris på om du sender oss en tilbakemelding om du oppdager feil og mangler på nettstedet, eller om du savner informasjon.