“Momentum for Change”

Publisert: 08.12.11

– innholdet kan være utdatert

Melinda og Bill Gates Foundation har gått inn med finansiell støtte til initiativet, og det er mange prosjekter i gang som for eksempel skal gi elektrisitet til landsbyer (hovedsaklig via solcelle), erstatte farlige matlagingsmåter, og skaffe rent vann.

COP17-presidenten Maite Nkoana-Mashabane sa at dette initiativet er helt i tråd med og i ånd med nylig avdøde fredsprisvinner og miljøforkjemper Wangari Mathei.

Sør-Afrikas president Jacob Zuma, UNFCCC eksekutivsekretær Christiana Figueres og Sir Nicholas Stern deltok også i lanseringen.

Les mer om den internasjonale klimakonferansen på www.lo.no/cop17

Relevante artikler

Trenger du håndverker? Da er det lurt å tenke gjennom spørsmålet som nå stilles i den nasjonale Tettpå-kampanjen. Kampanjen skal hjelpe forbrukerne å velge seriøse håndverkere.
Med et solide ja-flertallet i Energiavtale 1-uravstemningen er EL og ITs sentrale tariffoppgjør ferdig. – En stor takk til alle tillitsvalgte og medlemmer, skriver Bjørn Fornes i denne hilsenen.

Søk på siden

Language
Language
Language

Gi oss en tilbakemelding

Vi setter stor pris på om du sender oss en tilbakemelding om du oppdager feil og mangler på nettstedet, eller om du savner informasjon.