Menneskerettsaktivist kidnappet og torturert

Publisert: 24.05.12

– innholdet kan være utdatert

Montaño var på vei til det lokale Labor Board sammen med en gruppe tekstilarbeidere for å føre en sak mot en fabrikk i regionen. Kidnapperne holdt en pistol mot hodet hans i lang tid og truet med å drepe både han og andre medlemmer av CAT. Om kvelden ble han etterlatt ved en øde veistrekning uten mobiltelefon og ryggsekk. Morales hadde fått flere alvorlige skader.

Vis din solidaritet med de i Mexico som slåss for å forsvare faglige rettigheter – og krev at det blir gjort slutt på denne urettferdigheten

Bruk et par sekunder på å delta i e-postkampanjen.

 

.

 

 

Relevante artikler

Trenger du håndverker? Da er det lurt å tenke gjennom spørsmålet som nå stilles i den nasjonale Tettpå-kampanjen. Kampanjen skal hjelpe forbrukerne å velge seriøse håndverkere.
Med et solide ja-flertallet i Energiavtale 1-uravstemningen er EL og ITs sentrale tariffoppgjør ferdig. – En stor takk til alle tillitsvalgte og medlemmer, skriver Bjørn Fornes i denne hilsenen.

Søk på siden

Language
Language
Language

Gi oss en tilbakemelding

Vi setter stor pris på om du sender oss en tilbakemelding om du oppdager feil og mangler på nettstedet, eller om du savner informasjon.