Mellomoppgjøret for energiavtalen KS Bedrift starter i dag

Publisert: 30.05.17

– innholdet kan være utdatert

 

 I dag starter mellomoppgjøret for energiavtalen mellom EL og IT Forbundet og KS Bedrift. Fristen for å bli enige er onsdag 31. mai kl 24:00.

Ettersom det i år er mellomoppgjør, er de viktigste kravene et generelt tillegg og heving av minstelønnssatsene. Et generelt tillegg er viktig for å sikre medlemmenes kjøpekraft, og med reallønnsnedgang i 2016 er det viktig at alle omfattet av avtalen får et slikt tillegg. Likeledes er det viktig med en heving av minstelønna slik at satsene i større grad speiler det reelle lønnsnivået i sektoren.

 Bildet: Forbundets forhandlingsdelegasjon.

 

Relevante artikler

Ytterligere 15.509 kan bli tatt ut i streik, med 2530 fra EL og IT Forbundet, hvis ikke partene blir enige under mekling i dag.
10 900 kr lønnstillegg, økning i reisetillegget ved overnatting, og tydeligere vern av ansattes fritid er noen av resultatene fra forhandlingene i Energiavtale I.
Drøyt 3140 elektrikere ved 61 bedrifter vil bli tatt ut i det første streikeuttak dersom elektriker-meklingen ikke fører fram denne uken.

Søk på siden

Language
Language
Language

Gi oss en tilbakemelding

Vi setter stor pris på om du sender oss en tilbakemelding om du oppdager feil og mangler på nettstedet, eller om du savner informasjon.