Mekling i staten starter 9. mai

Publisert: 04.05.16

– innholdet kan være utdatert

Partene v/avdelingsdirektør Grete Jarnæs, personaldirektør Gisle Norheim i staten, forhandlingsleder Petter Aaslestad for Unio Stat, LO Stat-leder Tone Rønoldtangen og YS Stats forhandlingsleder Pål N. Arnesen møttes i dag til formøte hos riksmekler Nils Dalseide.

– Pensjon ligger inne som en del av bruddgrunnlaget. Vi går inn i meklingen med håp om at vi skal bli enige. Med hard jobbing håper vi på en fin avslutning, sa Tone Rønoldtangen, leder i LO Stat.

Kommunal- og moderniseringsdepartementet er den statlige motparten i selve meklingen, mens det er Arbeidsdepartementet som eier pensjonsspørsmålet.

Les mer på Frifagbevegelse.

 

Relevante artikler

Ytterligere 15.509 kan bli tatt ut i streik, med 2530 fra EL og IT Forbundet, hvis ikke partene blir enige under mekling i dag.
10 900 kr lønnstillegg, økning i reisetillegget ved overnatting, og tydeligere vern av ansattes fritid er noen av resultatene fra forhandlingene i Energiavtale I.
Drøyt 3140 elektrikere ved 61 bedrifter vil bli tatt ut i det første streikeuttak dersom elektriker-meklingen ikke fører fram denne uken.

Søk på siden

Language
Language
Language

Gi oss en tilbakemelding

Vi setter stor pris på om du sender oss en tilbakemelding om du oppdager feil og mangler på nettstedet, eller om du savner informasjon.