Mekling i Broadnet, Geomatikk og Relacom

Publisert: 14.06.17

– innholdet kan være utdatert

Torsdag 15. juni klokka 10.00 starter meklingen mellom Spekter og LO Stat i Relacom, Geomatikk, Broadnet. Blir det ikke enighet i meklingen kan det være streik fra arbeidsdagens start 16. juni i en eller flere av bedriftene. 

– Det er ulike problemstillinger på EL og IT Forbundets tre avtaler, men fellesnevneren er at avstanden mellom krav og tilbud er stor. Vi er optimister i forhold til å få til resultater i meklingen, men klubbene er også forberedt på streik om nødvendig, sier forbundssekretær Reidunn Wahl.

EL og IT Forbundet har varslet et streikeuttak på til sammen 185 medlemmer, hvor av ni i Broadnet, 23 i Geomatikk og 153 i Relacom. De aktuelle personene er varslet.

Frifagbevegelse: Mekling på overtid for LO Stat og Spekter

 

Relevante artikler

Ytterligere 15.509 kan bli tatt ut i streik, med 2530 fra EL og IT Forbundet, hvis ikke partene blir enige under mekling i dag.
10 900 kr lønnstillegg, økning i reisetillegget ved overnatting, og tydeligere vern av ansattes fritid er noen av resultatene fra forhandlingene i Energiavtale I.
Drøyt 3140 elektrikere ved 61 bedrifter vil bli tatt ut i det første streikeuttak dersom elektriker-meklingen ikke fører fram denne uken.

Søk på siden

Language
Language
Language

Gi oss en tilbakemelding

Vi setter stor pris på om du sender oss en tilbakemelding om du oppdager feil og mangler på nettstedet, eller om du savner informasjon.