Megaard leder vervekonkurransen

Publisert: 02.11.10

– innholdet kan være utdatert

Forbundet vil premiere både det distriktet som har den største medlemsveksten og det medlemmet som verver flest nye medlemmer i landsmøteperioden fra landsmøtet i 2006 til 1. februar i 2011.

Distriktspremie

Foreløpig er det altså Buskerud som ligger an til å vinne premien for distriktene. Premien er en invitasjon til tre av distriktets medlemmer som EL & IT Forbundets gjester til to av landsmøtets dager; 12. – 13. mars 2011.  Gjestene får også anledning til å delta på landsmøtefesten 12. mars.

Enkeltpremie

Det medlemmet som verver flest nye medlemmer fram til 1. februar 2011 får en flott premie under landsmøtet. Foreløpig ligger Ole Megaard i Trondheim godt an, men flere ligger veldig nærme for å sikre seg premien som beste verver i landsmøteperioden.

Relevante artikler

Trenger du håndverker? Da er det lurt å tenke gjennom spørsmålet som nå stilles i den nasjonale Tettpå-kampanjen. Kampanjen skal hjelpe forbrukerne å velge seriøse håndverkere.
Med et solide ja-flertallet i Energiavtale 1-uravstemningen er EL og ITs sentrale tariffoppgjør ferdig. – En stor takk til alle tillitsvalgte og medlemmer, skriver Bjørn Fornes i denne hilsenen.

Søk på siden

Language
Language
Language

Gi oss en tilbakemelding

Vi setter stor pris på om du sender oss en tilbakemelding om du oppdager feil og mangler på nettstedet, eller om du savner informasjon.