Medlemsvekst og 22 nye tariffavtaler så langt i år

Publisert: 16.06.17

– innholdet kan være utdatert

EL og IT Forbundet har fått 1456 nye medlemmer og tariffavtale i 22 nye bedrifter, så langt i 2017.

Nestleder i EL og IT Forbundet, Vidar Hennum, berømmer innsatsen til tillitsvalgte og alle andre som har bidratt til veksten.

– Vår styrke som forbund springer ut fra størrelsen og de avtalene vi har med arbeidsgiverne. Derfor er verving og opprettelsen av tariffavtaler noe av det viktigste vi gjør for å ivareta våre medlemmer best mulig, sier Hennum.

Vervingen i IT-bransjen gir resultater

I fjor tikket det inn nye medlemmer som følge av forbundets verveprosjekt i IT-sektoren. Dette har fortsatt, og så langt i år har prosjektet gitt 168 nye medlemmer.

EL og IT Forbundet har nå 37 933 medlemmer (12. juni).

Relevante artikler

Tidligere forbundsleder og tidligere distriktssekretær i Vestfold og Telemark ble hedret på kameratkvelden under landstariffkonferansen i Sandefjord onsdag kveld.
Avvikende åpningstider i mars og april 2022
Med nye nettsider kommer også nye strukturer, noe som kanskje gjør navigasjonen litt uvant. Her har vi laget en grov oversikt over hvor du finner forskjellig innhold, med utgangspunkt i hovedmenye.

Søk på siden

Language
Language
Language

Gi oss en tilbakemelding

Vi setter stor pris på om du sender oss en tilbakemelding om du oppdager feil og mangler på nettstedet, eller om du savner informasjon.