Medlemsrekord og mange nye avtaler!

Publisert: 10.12.19

– innholdet kan være utdatert

EL og IT Forbundet har rundet 39 300 medlemmer og har aldri hatt så stor vekst. Hele 3 483 ble medlemmer i år og vi fikk 58 nye tariffavtaler. 

Nestleder i EL og IT Forbundet, Vidar Hennum, er meget fornøyd med innsatsen som er gjort av medlemmer og tillitsvalgte som har sørget for den store veksten.

– Vår styrke som forbund springer ut fra størrelsen og de avtalene vi har med arbeidsgiverne. Forbundets gjennomslagskraft øker jo flere medlemmer og avtaler vi har. Derfor er verving og opprettelsen av tariffavtaler noe av det viktigste vi gjør for å ivareta våre medlemmer best mulig, sier Hennum.

Verdifullt medlemskap

Tariffavtaler og hovedavtalene gir våre medlemmer flere rettigheter som er bedre enn det lovverket sikrer. Det gjelder blant annet:

  • Forhandling om lønn
  • 37,5 timers arbeidsuke
  • Avtalefestet pensjon fra 62 år
  • Medbestemmelse på arbeidsplassen
  • Kompetanseutvikling gjennom støtte til kurs og etter- og videreutvikling
  • Våre medlemmer har i tillegg landets beste innboforsikring gjennom medlemskapet og flere andre fordeler gjennom LOfavør.

 

Nestleder Vidar Hennum (t.v.) og forbundsleder Jan Olav Andersen har fått "medlemsrekord" i julegave.

Relevante artikler

Tidligere forbundsleder og tidligere distriktssekretær i Vestfold og Telemark ble hedret på kameratkvelden under landstariffkonferansen i Sandefjord onsdag kveld.
Med nye nettsider kommer også nye strukturer, noe som kanskje gjør navigasjonen litt uvant. Her har vi laget en grov oversikt over hvor du finner forskjellig innhold, med utgangspunkt i hovedmenye.

Søk på siden

Language
Language
Language

Gi oss en tilbakemelding

Vi setter stor pris på om du sender oss en tilbakemelding om du oppdager feil og mangler på nettstedet, eller om du savner informasjon.