Markering mot rasisme

Publisert: 18.11.11

– innholdet kan være utdatert

– Vi er alle rystet og sjokkert av de grusomme og tragiske hendelsene 22. juli i år. Det er nødvendig at fagbevegelsen og hele samfunnet styrker kampen for det flerkulturelle samfunn – og kampen mot intoleranse og rasisme, skriver LO-leder Roar Flåthen i et brev til samtlige forbund der han samtididg oppfordre alle til å delta i markeringen på Youngstorget i Oslo, onsdag 30. november fra klokka 17.00 til 18.00.

Appeller og kultur

Markeringen åpnes av Roy Pedersen, leder av LO i Oslo. Det blir appeller ved LO-leder Roar Flåthen, hovedverneombud i Posten, Julia Banda Rasmussen, generalsekretær i AUF, Tonje Brenna og faglig ungdomssekretær i LO, Mandana Yousefi.

Kulturinnslagene er ved Queendom og Guro von Germeten.

Det er etablert en egen side på Facebook om arrangmentet.

Tilslutninger

Følgende organisasjoner har fram til nå tilsluttet seg arrangementet: Mellomkirkelig råd for Den norske kirke, Norsk Folkehjelp, Blitz, Rødt, Rød Ungdom, Antirasistisk Senter, Palestinerleiren, Sosialistisk Venstreparti og Sosialistisk Ungdom.

Relevante artikler

189 forslag til endringer på Landsoverenskomsten for elektrofagene (LOK)

Søk på siden

Language
Language
Language

Gi oss en tilbakemelding

Vi setter stor pris på om du sender oss en tilbakemelding om du oppdager feil og mangler på nettstedet, eller om du savner informasjon.