Manifests årskonferanse 2010

Publisert: 25.01.10

– innholdet kan være utdatert

Konferansen setter fokus på virksomheter som lykkes ved å gi ansatte mer makt, innflytelse og tillit. Og på felles utfordringer – som hva som truer ansattes frihet og verdighet.

De gode prosjekter

De gode nyhetene er presentasjoner av eksperimentet med seks timersdagen ved Tines fabrikker i Trondheim og et sykefraværsprosjekt i Mandal kommune.

Uten kontrakt og ytringsfrihet

Det motsatte av de vellykkede prosjekter er dem som står nederst på stigen i norsk arbeidsliv. Konferansedeltakerne møter renholdere som jobber uten kontrakt, uten rettigheter, til 70 kroner timen og uten ytringsfrihet.

Og du møter Knut Nærum som analyserer «frihet for enkeltindividet».

Deltakeravgift: 400 kr (inkl enkel lunsj). Gratis for studenter og arbeidsledige.
Tid: 10.00 til 16.00
Sted: Sentrum Scene i Oslo.
Påmeldingsfrist: 1. februar

Link til påmeldingsskjema.

Les mer på nettsiden til Manifest.

Relevante artikler

Trenger du håndverker? Da er det lurt å tenke gjennom spørsmålet som nå stilles i den nasjonale Tettpå-kampanjen. Kampanjen skal hjelpe forbrukerne å velge seriøse håndverkere.
Med et solide ja-flertallet i Energiavtale 1-uravstemningen er EL og ITs sentrale tariffoppgjør ferdig. – En stor takk til alle tillitsvalgte og medlemmer, skriver Bjørn Fornes i denne hilsenen.

Søk på siden

Language
Language
Language

Gi oss en tilbakemelding

Vi setter stor pris på om du sender oss en tilbakemelding om du oppdager feil og mangler på nettstedet, eller om du savner informasjon.