Manifest årskonferanse 2012

Publisert: 03.11.11

– innholdet kan være utdatert

Temaet for konferansen i 2012 er arbeid og kunnskap. Spørsmålene som skal forsøkes besvares er:

  • Yrkesfag: Hvordan går vi fra negativt fokus på ”frafall” til en positiv satsing på yrkesverdighet og verdiskapning?
  • Løsarbeid: Hva skjer med kunnskap og kvalitet i arbeidet når faste ansettelser erstattes av innleie og vikarbyrå?
  • Elevtesting: Gir økt testing av elevene et varig kunnskapsløft eller en kortsiktig kunnskapsbløff ?
  • Privatskoler: Hva sier svenske erfaringer om hva som skjer hvis Høyre og Frp lykkes med å åpne Norge for kommersielle skoleselskaper?

Større lokaler

I 2010 samlet Manifests årskonferanse 650 deltakere, i 2011 kom det 1000. Derfor flyttes arrangementet nå til større lokaler i storsalen i Folketeaterbygget.

Dette arrangementet er blitt Manifest Analyses konstruktive motvekt til NHOs årskonferanse. Her samles fagorganiserte fra hele landet, forskere, politikere, organisasjonsledere, studenter og andre samfunnsengasjerte til en dag med debatter, film, fakta, sterke meninger og framtidsrettede løsninger.

Blant de inviterte stemmene til Årskonferansen 2012 er Høyre-leder Erna Solberg, SV-lederkandidat Audun Lysbakken, lærere fra boka Kunnskapsbløffen, utdanningsprofessorene Diane Ravitch (USA) og Robin Alexander (UK) og forbundsleder Mimi Bjerkestrand, samt mange flere.

Les mer om konferansen på Manifest sine hjemmesider.

Relevante artikler

På forbundskontoret er det ledig en stilling som forbundssekretær innen installasjonsområdet i forhandlingsavdelingen.
På forbundskontoret er det ledig en stilling som forbundssekretær i forhandlingsavdelingen med ansvar for tariffavtalene innen energi- og Spekterområdet.
EL og IT Forbundet er kritisk til mange av regjeringas forslag til endringer i pensjonssystemet. Les vårt innspill fra høringa i Stortingets arbeids- og sosialkomite.

Søk på siden

Language
Language
Language

Gi oss en tilbakemelding

Vi setter stor pris på om du sender oss en tilbakemelding om du oppdager feil og mangler på nettstedet, eller om du savner informasjon.