Mandag lanseres LO Ingeniør

Publisert: 05.09.14

– innholdet kan være utdatert

De fem forbundene som organiserer ingeniører i LO er Forbundet for Ledelse og Teknikk (FLT), Fagforbundet, EL & IT Forbundet, Industri og Energi og Norsk Tjenestemannslag (NTL).

LO og de fem forbundene vil øke innsatsen rundt rekruttering av ingeniører, og sette ingeniørfaglige og studentpolitiske saker på dagsorden.

Lanseringen

Fagfellesskapet LO Ingeniør lanseres mandag 8. september på et gratisarrangement.

Tillitsvalgte og ansatte i fagbevegelsen inviteres. Og både media, samarbeidspartnere og ingeniører i LOs forbund er velkomne.

Program
  • LO-leder Gerd Kristiansen ønsker velkommen
  • Hvorfor valgte jeg LO? Ved Janike Marlen Rype, ingeniør i DAK/Tromsø kommune og medlem i Fagforbundet
  • Arbeidsmarkedet og framtidsutsikter for ingeniører sett fra Aker-konsernets ståsted. Ved Sylvia Brustad, direktør Aker ASA
  • Fagorganisering blant utdanningsgruppene og ingeniører spesielt. Ved Jørgen Svalund, forsker FAFO
 

 

 

 Relevante artikler

Trenger du håndverker? Da er det lurt å tenke gjennom spørsmålet som nå stilles i den nasjonale Tettpå-kampanjen. Kampanjen skal hjelpe forbrukerne å velge seriøse håndverkere.
Med et solide ja-flertallet i Energiavtale 1-uravstemningen er EL og ITs sentrale tariffoppgjør ferdig. – En stor takk til alle tillitsvalgte og medlemmer, skriver Bjørn Fornes i denne hilsenen.

Søk på siden

Language
Language
Language

Gi oss en tilbakemelding

Vi setter stor pris på om du sender oss en tilbakemelding om du oppdager feil og mangler på nettstedet, eller om du savner informasjon.