Lyse satser på velferdsteknologi

Publisert: 27.03.14

– innholdet kan være utdatert

I tre år har Lyses pilotprosjekt innen velferdsteknologi latt eldre få teste sensorbaserte tjenester som skal gjøre det lettere for dem å bo lengre hjemme. Nå har tiden kommet for å gå fra pilot til marked.

Pilotprosjekt

Lyse har kjørt flere pilotprosjekter hvor en har testet velferdsprodukter mot flere typer brukergrupper, og det danner nå grunnlaget for en kommersialisering.

Ny Analyse har regnet ut at om 15-25 prosent kan bo hjemme lengre i stedet for å flytte på institusjon, kan Norge spare 12-20 milliarder kroner i 2030.

Ny avdeling

Lyse Smart er nå i ferd med å bygge en avdeling for velferdsteknologi, og satser i første omgang på å ansette en ansvarlig for avdelingen og en partner- og salgsansvarlig. Organisasjonen vil for øvrig utvides i takt med markedet.

Les hele pressemeldingen fra Lyse.

Relevante artikler

Dessuten har vi greid å få en ramme for kommuneoppgjøret på 5,4 prosent, noe som er godt over resultatet fra frontfaget, sier Mette Nord, leder av LO Kommune.

Søk på siden

Language
Language
Language

Gi oss en tilbakemelding

Vi setter stor pris på om du sender oss en tilbakemelding om du oppdager feil og mangler på nettstedet, eller om du savner informasjon.