Lyse nedjusterer vind-ambisjonene

Publisert: 11.01.11

– innholdet kan være utdatert

– Vi har vært tidlig ute – med alt. For fire år siden la vi store planer for et gigantisk offshore-vindkraftverk i den sørlige Nordsjøen. Slik utviklingen er gått, skjønner vi at denne typen kapitalkrevende energiproduksjon bare blir for de aller største. I Norge er det Statkraft og Statoil. Lyse har rett og slett ikke dype nok lommer til å være med på utvikling av havvind, sier konsernsjef i Lyse Energi, Eimund Nygaard til Aftenbladet.no.

Rogalands største kraft- og kommunikasjonsselskap har ikke helt gitt opp vindmøller til havs. Men ambisjonene er senket fra å bygge ut og eie, til eventuelt å delta med mindre eierandeler i de store prosjektene.

Les hele artikkelen på Aftenbladet.no.

Relevante artikler

På forbundskontoret er det ledig en stilling som forbundssekretær innen installasjonsområdet i forhandlingsavdelingen.
På forbundskontoret er det ledig en stilling som forbundssekretær i forhandlingsavdelingen med ansvar for tariffavtalene innen energi- og Spekterområdet.
EL og IT Forbundet er kritisk til mange av regjeringas forslag til endringer i pensjonssystemet. Les vårt innspill fra høringa i Stortingets arbeids- og sosialkomite.

Søk på siden

Language
Language
Language

Gi oss en tilbakemelding

Vi setter stor pris på om du sender oss en tilbakemelding om du oppdager feil og mangler på nettstedet, eller om du savner informasjon.