LOs utdanningskonferanse i september

Publisert: 04.07.11

– innholdet kan være utdatert

Det er et bredt og interessant program LO tilbyr deltakerne i september. Konferansen åpnes av LOs nestleder Tor-Arne Solbakken.

Livslang læring

Han overlater talerstolen til kunnskapsminister Kristin Halvorsen, hvis tema er politikk for livslang læring, som er ett av hovedtemaene for konferansen.

Andre innledere eller som skal ha kommentarer om livslang læring er Solbakken og Inger-Lise Blyverket fra HSH, Erik Hagaseth Haug fra Karrieresenteret i Oppland, organisasjonssekretær Jostein Antonsen (HK), Ingjerd Espolin Gaarder fra VOX og Anne-Kari Bratten fra Spekter.

Vitenskapsåret 2011

Deretter blir det presentasjon av vitenskapsåret 2011, som er førsteetappen mot en ny stortingsmelding om forskningspolitikk. Planen er denne meldingen skal legges fram våren 2013. Nina Tangnæs Grønvold i LO kommenterer LOs forskningspolitikk.

Fag- og yrkesopplæring

Andre temaer/innledninger er samarbeid om gjennomføring i fag- og yrkesopplæring, fag- og yrkeskompetanse i arbeidslivet på høyere nivå og partsbasert samarbeid om kompetanseutvikling i praksis.

Hele programmet ligger på LOs nettside.

Påmeldingsskjema

Relevante artikler

Trenger du håndverker? Da er det lurt å tenke gjennom spørsmålet som nå stilles i den nasjonale Tettpå-kampanjen. Kampanjen skal hjelpe forbrukerne å velge seriøse håndverkere.
Med et solide ja-flertallet i Energiavtale 1-uravstemningen er EL og ITs sentrale tariffoppgjør ferdig. – En stor takk til alle tillitsvalgte og medlemmer, skriver Bjørn Fornes i denne hilsenen.

Søk på siden

Language
Language
Language

Gi oss en tilbakemelding

Vi setter stor pris på om du sender oss en tilbakemelding om du oppdager feil og mangler på nettstedet, eller om du savner informasjon.