LOs utdannings-konferanse

Publisert: 29.08.13

– innholdet kan være utdatert

Til debattene får deltakerne høre Kristin Halvorsen (SV), Truls Wickholm (Ap) og Kristin Vinje (H), statssekretær i NHD, Jeanette Moen, om OECDs Skills Strategy med kommentar fra LO og Virke, og NIFU belyser arbeidstakernes investeringer i EVU.

Flere aktuelle innledere
  • forfatteren Per Kornhall (aktuell med boka “Barnexperimentet. Svensk skola i fritt fall”)
  • filosof Arne Johan Vetlesen reflekterer over begrepet ” Dannelse i arbeid og utdanning” (aktuell med boka “Angsten for oppdragelsen”)
  • professor ved Institutt for sosiologi, Marianne Nordli Hansen, innleder om klasse, kulturell kapital og akademisk suksess.

 

Påmeldingfrist er 18. september.

Se foreløpig program her.

Relevante artikler

Trenger du håndverker? Da er det lurt å tenke gjennom spørsmålet som nå stilles i den nasjonale Tettpå-kampanjen. Kampanjen skal hjelpe forbrukerne å velge seriøse håndverkere.
Med et solide ja-flertallet i Energiavtale 1-uravstemningen er EL og ITs sentrale tariffoppgjør ferdig. – En stor takk til alle tillitsvalgte og medlemmer, skriver Bjørn Fornes i denne hilsenen.

Søk på siden

Language
Language
Language

Gi oss en tilbakemelding

Vi setter stor pris på om du sender oss en tilbakemelding om du oppdager feil og mangler på nettstedet, eller om du savner informasjon.