LOs utdannings-konferanse 2012

Publisert: 07.08.12

– innholdet kan være utdatert

Marianne Aasen (AP), Heidi Sørensen (SV), Elisabeth Aspaker (H) og Dagrun Eriksen  (KrF) har takket ja til å utfordres i valgkamp om utdanningspolitikk med Geir Helljesen som debattleder.

LOs nestleder Tor-Arne Solbakken og NHOs direktør Svein Oppegård deltar sammen med politikerne, og deltakerne kan utfordre dem fra salen.

LO håper forbundenes sentrale og lokale tillitsvalgte griper denne anledningen til å delta i viktig utdanningspolitisk debatt ved innledningen til valgkampen.

Det legges opp til et rikholdig program: Rektor ved Universitetet i Bergen, Sigmund Grønmo, vil legge fram sine tanker om samarbeidet i arbeidslivsrådene, LO og NHO presenterer sin fellesaksjon for flere læreplasser – Nasjonal Aksjon Lærebedrift, vi ser på studieforbundenes voksenopplæring og inviterer Anders Bakken fra NOVA til å belyse tema: Kunnskapsløftet – også et løft for utjevning av sosial ulikhet i læringsutbytte? Professor Knut Kjeldstadli ved Universitetet i Oslo innleder om akademisk kapitalisme. Elev- og studentorganisasjonene oppdaterer deg på sine toppsaker.

Første dag avrundes med kultur, god mat og sosialt samvær ut over kvelden.

Frist for påmelding er 26. september. For mer informasjon og påmelding.

Relevante artikler

1. januar 2024 fornyes forsikringene i medlemskapet ditt og du får nye vilkår.

Søk på siden

Language
Language
Language

Gi oss en tilbakemelding

Vi setter stor pris på om du sender oss en tilbakemelding om du oppdager feil og mangler på nettstedet, eller om du savner informasjon.