LOs tillitsvalgtpanel på arbeidslivet.no

Publisert: 13.11.12

– innholdet kan være utdatert

Om lag 3500 tillitsvalgte får anledning til å si sin mening om tilstanden i arbeidslivet, ved 2-3 ganger i året.

Den første undersøkelsen ble offentliggjort 16. oktober og handler om innleie av arbeidskraft og kontroll og overvåkning i arbeidslivet

Få informasjon om tillitsvalgtpanelet: Meld deg på nyhetsbrevet her.

Om arbeidslivet.no

Arbeidslivet.no er et samarbeidsprosjekt mellom LO, Fafo og LO Media  og redaksjonen er satt sammen av representanter fra samarbeidspartene.

På sidern finner du omtale av arbeidslivsforskning, hva LO mener og hvor man kan finne ut mer. Nettsiden formidler nyheter, forskning, fakta, statistikk og meninger om utvalgte arbeidslivstema på en lett tilgjengelig måte.

Temaene er sortert under overskriftene arbeid, lønn, velferd og internasjonalt.

Politikk til frokost

I tillegg til at arbeidslivet.no er en ressursside for viktige temaer innen arbeidslivet, er også siden arrangør av Politikk til frokost. Disse møtene avholdes på Hotell Bristol og streames på siden. Neste møte er 4. desember 2012.

Relevante artikler

Vi har satt oss som mål å organisere mange flere innenfor IT-bransjen. Derfor søker vi nå etter en engasjert og dedikert person til stillingen som rådgiver IT.
Telenor velger å kvitte seg med over 100 ansatte, inkludert hele kundesentret på Rørvik nord i Trøndelag. EL og IT Forbundet reagerer på begrunnelsen som selskapet gir for oppsigelsene.
Kontoret er stengt fra 22. mars til 2. april.

Søk på siden

Language
Language
Language

Gi oss en tilbakemelding

Vi setter stor pris på om du sender oss en tilbakemelding om du oppdager feil og mangler på nettstedet, eller om du savner informasjon.