LOs student- og ungdomskonferanse

Publisert: 03.01.13

– innholdet kan være utdatert

Tema for årets konferanse er Arbeid og arbeidsvilkår for unge.

Under LOs sommerpatrulje 2012 ble det nok en gang konstatert at de vanligste problemstillingene og spørsmålene for ungdom handler om arbeidskontrakt, lønn/minstelønn/tariff, diverse tillegg, overtidsbetaling, manglende lønnsutbetaling, lønnsslipp, frikort, feriepenger, sykepenger, alternativ betaling, tilkallingsvakter, opplæring og lovnad om jobb uten reell avtale (solvakter).

Hvordan skal våre 140 000 medlemmer under 30 år bruke innflytelsen på arbeidsplassene for å ordne opp i de utfordringene ungdom har? LO inviterer ungdomstillitsvalgte og ungdomskontakter fra alle LOs forbund for å drøfte utfordringene.

Konferansen avholdes på Sørmarka kurs- og konferansesenter 1. – 3. mars 2013. 

Meld deg på her

Relevante artikler

Trenger du håndverker? Da er det lurt å tenke gjennom spørsmålet som nå stilles i den nasjonale Tettpå-kampanjen. Kampanjen skal hjelpe forbrukerne å velge seriøse håndverkere.
Med et solide ja-flertallet i Energiavtale 1-uravstemningen er EL og ITs sentrale tariffoppgjør ferdig. – En stor takk til alle tillitsvalgte og medlemmer, skriver Bjørn Fornes i denne hilsenen.

Søk på siden

Language
Language
Language

Gi oss en tilbakemelding

Vi setter stor pris på om du sender oss en tilbakemelding om du oppdager feil og mangler på nettstedet, eller om du savner informasjon.