LOs Sommerpatrulje starter i dag

Publisert: 25.06.12

– innholdet kan være utdatert

Selv om hele 5 000 ungdommer får besøk av LOs Sommerpatrulje, rekker ikke patruljen å besøke alle. Unge med sommerjobb kan også ringe sommerpatruljetelefonen for å få svar på spørsmål om rettigheter i arbeidslivet, og det er også mulig å gi tips om arbeidsplasser sommerpatruljen bør besøke.  

-De vanligste temaene som kommer opp er spørsmål knyttet til arbeidskontrakt, lønn og arbeidstid, sier Tangen.

Tangen har følgende tips til unge med sommerjobb:
-Husk på at du i et arbeidsforhold skal ha tre kvitteringer; arbeidskontrakt, lønnsslipp og attest etter endt sommerjobb.

LOs sommerpatruljetelefon åpnet mandag 15. juni og er åpen til og med 15. august.

I fjor besvarte telefonen over 600 henvendelser fra ungdom over hele landet.

Sommerpatruljetelefonen nås på telefon 8100 1999 i hele sommer, og det er også mulig å kontakte oss per e-post til sommerpatruljen@lo.no. Henvendelser til sommerpatruljetelefonen er uforpliktende og behandles anonymt.

 

Relevante artikler

På forbundskontoret er det ledig en stilling som forbundssekretær innen installasjonsområdet i forhandlingsavdelingen.
På forbundskontoret er det ledig en stilling som forbundssekretær i forhandlingsavdelingen med ansvar for tariffavtalene innen energi- og Spekterområdet.
EL og IT Forbundet er kritisk til mange av regjeringas forslag til endringer i pensjonssystemet. Les vårt innspill fra høringa i Stortingets arbeids- og sosialkomite.

Søk på siden

Language
Language
Language

Gi oss en tilbakemelding

Vi setter stor pris på om du sender oss en tilbakemelding om du oppdager feil og mangler på nettstedet, eller om du savner informasjon.