LOs hederspris til Yngve Hågensen

Publisert: 08.05.17

– innholdet kan være utdatert

Tidligere LO-leder Yngve Hågensen (78 år) ble trampeklappet opp på scenen da han overraskende ble tildelt LOs hederspris i dag. Yngve Hågensen var LO-leder fra 1989 til 2001.

– Du får vår hederspris i dypeste respekt for den du er og hva du har gjort gjennom et langt liv for hele den faglige og politiske arbeiderbevegelsen. Det er en stor ære for meg og LO og gi den til deg på åpningen av årets kongress med mange av dine fagforeningsvenner i salen, sa avtroppende LO-leder Gerd Kristiansen.

Mer om tildeling på lo.no

Om hedersprisen

LOs hederspris er LOs høyeste hedersbevisning på kulturområdet. Den deles ut på kongressen hvert fjerde år. Prisen består av et kunstverk og 100 000 kroner, og er tidligere tildelt Stein Ove Berg (2001), Bjørn Afzelius`internasjonale kulturfond (2009), Åge Aleksandersen (2009) og AUF (2013).

Relevante artikler

Tidligere forbundsleder og tidligere distriktssekretær i Vestfold og Telemark ble hedret på kameratkvelden under landstariffkonferansen i Sandefjord onsdag kveld.
Avvikende åpningstider i mars og april 2022
Med nye nettsider kommer også nye strukturer, noe som kanskje gjør navigasjonen litt uvant. Her har vi laget en grov oversikt over hvor du finner forskjellig innhold, med utgangspunkt i hovedmenye.

Søk på siden

Language
Language
Language

Gi oss en tilbakemelding

Vi setter stor pris på om du sender oss en tilbakemelding om du oppdager feil og mangler på nettstedet, eller om du savner informasjon.