LOK-konferansen er i gang

Publisert: 19.10.15

– innholdet kan være utdatert

Det er tillitsvalgte fra den største av forbundets overenskomster, Landsoverenskomsten for Elektrofagene (LOK), som møtes til en fire dager lang konferanse på Lillestrøm i formiddag.

EL & IT Forbundet gjennomfører en grundig tariffprosess høsten for hovedtariffoppgjøret. Forut for dagens landstariffkonferanse er det kommet inn en rekke krav og uttalelser fra distrikt, klubber og fagforeninger som i løpet av fire dager skal debatteres og drøftes av delegatene. Til slutt ender det opp med en liste med prioriterte krav.

Samme mal vil også energi og IKT følge når de samles til konferanser neste måned.

Relevante artikler

Ytterligere 15.509 kan bli tatt ut i streik, med 2530 fra EL og IT Forbundet, hvis ikke partene blir enige under mekling i dag.
10 900 kr lønnstillegg, økning i reisetillegget ved overnatting, og tydeligere vern av ansattes fritid er noen av resultatene fra forhandlingene i Energiavtale I.
Drøyt 3140 elektrikere ved 61 bedrifter vil bli tatt ut i det første streikeuttak dersom elektriker-meklingen ikke fører fram denne uken.

Søk på siden

Language
Language
Language

Gi oss en tilbakemelding

Vi setter stor pris på om du sender oss en tilbakemelding om du oppdager feil og mangler på nettstedet, eller om du savner informasjon.