LOfavør tilbyr digital lagring

Publisert: 09.04.13

– innholdet kan være utdatert

Husker du hva du har i hus og hytte om uhellet er ute? LOfavør anbefaler at du tar bilder av hva du har og lagre dem et trygt sted.

Vår samarbeidspartner LOfavør tilbyr en løsning der du enkelt og trygt kan lagre bildene dine digitalt.

Løsningen er lett å bruke. Ta bilder, last opp bildene på nettsiden og skriv inn informasjon om gjenstandene.

Gjelder også dokumenter

LOfavør har inngått et samarbeid med Safebox om en slik løsning. SafeBox er et norsk selskap som lagrer sensitive dokumenter, blant annet for banker og finansinstitusjoner.

Det er kun du som har tilgang til informasjonen, med personlig og trygg innlogging.

Erstatning for alt du har

Som medlem i et LO-forbund har du allerede innboforsikring som en del av medlemskapet ditt. Dette er den eneste forsikringen uten øvre forsikringssum. Det betyr at du får erstatning for alle tingene dine, så lenge du husker dem.

Årsabonnement

Avtalen med Safebox forutsetter ett års binding. Du får 5 GB-lagring for 219 kroner. Det inkluderer 8 standardmaler for blant annet samboerkontrakt, testament og utleiekontrakt av bolig. Safebox bruker norsk språk. Innloggingen skjer trygt via bankID/sms.

Les mer på www.lofavor.no.

Relevante artikler

Trenger du håndverker? Da er det lurt å tenke gjennom spørsmålet som nå stilles i den nasjonale Tettpå-kampanjen. Kampanjen skal hjelpe forbrukerne å velge seriøse håndverkere.
Med et solide ja-flertallet i Energiavtale 1-uravstemningen er EL og ITs sentrale tariffoppgjør ferdig. – En stor takk til alle tillitsvalgte og medlemmer, skriver Bjørn Fornes i denne hilsenen.

Søk på siden

Language
Language
Language

Gi oss en tilbakemelding

Vi setter stor pris på om du sender oss en tilbakemelding om du oppdager feil og mangler på nettstedet, eller om du savner informasjon.