LO støtter filmprosjekt

Publisert: 31.01.13

– innholdet kan være utdatert

Filmen det bevilges penger til blir avslutningen av triologien som startet med “Veiviseren” og “Kautokeino-opprøret”. Denne siste filmen har fått arbeidstittelen “Arbeiderkamp”. AOF i Nordland er en viktig del av filmens forprosjekt og har allerede vært involvert i manusarbeidet i tre år.

– Prosjektet virker utrolig spennende og vi i LOs kultur- og fritidspolitiske utvalg tror at dette kan bli en film som kan formidle en viktig del av vår bevegelses historie på en engasjerende måte, sier LOs nestleder og leder av LOs kultur- og fritidspolitiske utvalg Gerd Kristiansen.

 

 

Relevante artikler

Trenger du håndverker? Da er det lurt å tenke gjennom spørsmålet som nå stilles i den nasjonale Tettpå-kampanjen. Kampanjen skal hjelpe forbrukerne å velge seriøse håndverkere.
Med et solide ja-flertallet i Energiavtale 1-uravstemningen er EL og ITs sentrale tariffoppgjør ferdig. – En stor takk til alle tillitsvalgte og medlemmer, skriver Bjørn Fornes i denne hilsenen.

Søk på siden

Language
Language
Language

Gi oss en tilbakemelding

Vi setter stor pris på om du sender oss en tilbakemelding om du oppdager feil og mangler på nettstedet, eller om du savner informasjon.