LO-Stats kartellkonferanse

Publisert: 16.11.10

– innholdet kan være utdatert

Statsminister Jens Stoltenberg, LO-leder Roar Flåthen, arbeidsminister Hanne Bjurstrøm og Civita-leder Kristin Clemet er blant innlederne¨på kartellkonferansen i år. 

Kartellkonferansen er tidligere beskrevet som et av de viktigste politiske verkstedene i Norge. I konferansens over 40-årige historie har svært mange av de sentrale norske samfunnsdebattanter, politikere og tillitsvalgte vært innom.

Årets konferanse setter blant annet søkelyset på den “norske modellen”, og det blir garantert temperatur når Kristin Clemet, Gudmund Hernes, Magnus Marsdal og Trine Lise Sundnes skal si hva de mener om temaet.

Den tradisjonelle faglig politiske debatten, med Jens Stoltenberg og Roar Flåthen står på programmet. Det gjør også partisekretær Raymond Johansen i Arbeiderpartiet, som vel må finne seg i å svare på spørsmål om den politiske situasjonen et knapt år før lokalvalgene.

Arbeidsminister Hanne Bjurstrøm kommer for å snakke om arbeidslinja og inkludering i arbeidslivet, og får selskap av Johan-Martin Leikvoll fra NHOs attføringsbedrifter og forskningssjef Anne Britt Djuve i Fafo.

Den siste dagen rettes søkelyset mot varslerne i norsk arbeidsliv. Per-Yngve Monsen, kjent for sin rolle i “Siemenssaken”, og bloggeren Pål Hivand har fått oppgaven med å avslutte årets konferanse. 

LO Stat byr på et spennende program. Selv om du ikke er på Gol, så kan du følge konferansen på Nett-TV. Sendingen starter tirsdag 23. november klokka 1530, når Arbeiderpartiets partisekretær Raymond Johansen går på talerstolen. Da ligger også streamingstjenesten tilgjengelig på lostat.no.

Relevante artikler

Klokka 04.00 natt til onsdag 17. april ble det brudd i tarifforhandlingene mellom EL og IT Forbundet og NHO på Telenoroverenskomsten
Her kan de lese kravene som EL og IT Forbundet fremmer på Landsoverenskomsten for elektrofagene (LOK).
The Electricians’ and IT Workers’ Union has submitted demands on several fronts.

Søk på siden

Language
Language
Language

Gi oss en tilbakemelding

Vi setter stor pris på om du sender oss en tilbakemelding om du oppdager feil og mangler på nettstedet, eller om du savner informasjon.