LO skolen Solidaritet

Publisert: 07.06.11

– innholdet kan være utdatert

Deltakerne skal få innsikt i internasjonale organisasjoners rolle i samfunnet, styrke sin bevissthet rundt solidaritetsarbeid og bidra til å bygge ned barrierer mot integrering og mangfold.

Hvordan kan hendelser som foregår i en annen del av verden angå tillitsvalgte i Norge? Dette kurset setter begrepet solidaritet inn i et internasjonalt perspektiv, kurset skal styrke bevisstheten rundt solidaritetsarbeid.

Målgruppen for kurset er tillitsvalgte i fagbevegelsen. Kurset holdes 26.09.2011 – 07.10.2011 på Sørmarka kurs og konferansesenter.

Søknadsfrist: 17.06.2011.

Les mer på www.aof.no.

Relevante artikler

Trenger du håndverker? Da er det lurt å tenke gjennom spørsmålet som nå stilles i den nasjonale Tettpå-kampanjen. Kampanjen skal hjelpe forbrukerne å velge seriøse håndverkere.
Med et solide ja-flertallet i Energiavtale 1-uravstemningen er EL og ITs sentrale tariffoppgjør ferdig. – En stor takk til alle tillitsvalgte og medlemmer, skriver Bjørn Fornes i denne hilsenen.

Søk på siden

Language
Language
Language

Gi oss en tilbakemelding

Vi setter stor pris på om du sender oss en tilbakemelding om du oppdager feil og mangler på nettstedet, eller om du savner informasjon.