LO-skolen Solidaritet

Publisert: 22.11.11

– innholdet kan være utdatert

Kurset skal bidra til å gi tillitsvalgte innsikt i sammenhengen mellom lokal og global aktivitet, samtidig som deltakerne skal få utvidet forståelse av hvilke arenaer som den tillitsvalgte har å operere på. Det varer i 80 timer, eller ti dager og holdes på Sørmarka.

LO-skolen skal gjennom valgfrie moduler gi tillitsvalgte en helhetlig kompetanse. Gjennom et variert tilbud skal tillitsvalgte få muligheter til fordypning utover grunnskoleringen. LO-skolen er tverrfaglig og gir deltakerne muligheter til å dele erfaringer, søke nye løsninger, bygge og styrke faglig samhold, og utvikle LO som samfunnsaktør.

LO-skolen består av 5 moduler:

  • Arbeidsliv
  • Læring
  • Organisasjon
  • Samfunn
  • Solidaritet

Målgruppen er medlemmer og tillitsvalgte som har fullført grunnskoleringen.

For å oppnå LO-skolenålen skal man ha gjennomført minst 4 moduler.

Påmelding innen 25. november 2011. Les mer på aof.no.

Relevante artikler

Trenger du håndverker? Da er det lurt å tenke gjennom spørsmålet som nå stilles i den nasjonale Tettpå-kampanjen. Kampanjen skal hjelpe forbrukerne å velge seriøse håndverkere.
Med et solide ja-flertallet i Energiavtale 1-uravstemningen er EL og ITs sentrale tariffoppgjør ferdig. – En stor takk til alle tillitsvalgte og medlemmer, skriver Bjørn Fornes i denne hilsenen.

Søk på siden

Language
Language
Language

Gi oss en tilbakemelding

Vi setter stor pris på om du sender oss en tilbakemelding om du oppdager feil og mangler på nettstedet, eller om du savner informasjon.