LO på Oslo-Pride

Publisert: 09.06.15

– innholdet kan være utdatert

Oslo Pride het tidligere Skeive Dager. Det er en festival med et tettpakket program fra start til slutt. Debatter, kunstutstillinger, strandvolleyball, konserter og fester er blant programpostene.

LO er som tidligere aktiv deltaker i Oslo Pride. Det blir en egen LO-seksjon i paraden som går fra Grønlandsleiret til Spikersuppa lørdag 27. juni. LO håper mange fra forbundene møter opp. Ta gjerne med faner i paraden.

Paraden er, i tillegg til å være en stor folkefest, en politisk markering. 

Tema kjønn

Tema for årets Oslo Pride er "kjønn".

‒ Med tema «kjønn» vil vi utvide rammene for hva som er lov. Man skal ha lov til å gjøre kjønn akkurat som man vil, uten å risikere å bli mobbet om man skiller seg ut. Alle, både heterofile og skeive, kan oppleve at måten man gjør kjønn på ikke stemmer med idealene i samfunnet, og deretter bli utsatt for sosiale sanksjoner. Det er noe vi ønsker å få satt fokus på, sier Lars Arnesen, styreleder i Oslo Pride. 

 

Relevante artikler

Tidligere forbundsleder og tidligere distriktssekretær i Vestfold og Telemark ble hedret på kameratkvelden under landstariffkonferansen i Sandefjord onsdag kveld.
Med nye nettsider kommer også nye strukturer, noe som kanskje gjør navigasjonen litt uvant. Her har vi laget en grov oversikt over hvor du finner forskjellig innhold, med utgangspunkt i hovedmenye.

Søk på siden

Language
Language
Language

Gi oss en tilbakemelding

Vi setter stor pris på om du sender oss en tilbakemelding om du oppdager feil og mangler på nettstedet, eller om du savner informasjon.