LO på Melafestivalen

Publisert: 07.08.12

– innholdet kan være utdatert

Mela festivalen er basert på kunstneriske og kulturelle tradisjoner og er en familie- og kulturfestival som inneholder et stort mangfold på mange områder.

Festivalen dekker hele Rådhusplassen i Oslo med boder/telt, samt scener hvor store og kjente artister fra hele verden opptrer. Det vil være anledning til å handle og smake mange forskjellige matretter fra fjern og nær. Men først og fremst er det et sted hvor formidlingen av kunst, kultur, og informasjon er i hovedfokus.

LO har vært den eneste arbeidstakerorganisasjonen som har hatt stand på festivalen siden 2008.

Fra standen skal det i år deles ut informasjons materiell, LO ballonger med helium til barna, svare på spørsmål og hjelpe til å fylle ut søknad om medlemskap.

 

Relevante artikler

Tidligere forbundsleder og tidligere distriktssekretær i Vestfold og Telemark ble hedret på kameratkvelden under landstariffkonferansen i Sandefjord onsdag kveld.
Med nye nettsider kommer også nye strukturer, noe som kanskje gjør navigasjonen litt uvant. Her har vi laget en grov oversikt over hvor du finner forskjellig innhold, med utgangspunkt i hovedmenye.

Søk på siden

Language
Language
Language

Gi oss en tilbakemelding

Vi setter stor pris på om du sender oss en tilbakemelding om du oppdager feil og mangler på nettstedet, eller om du savner informasjon.