LO oppfordrer til samarbeid

Publisert: 13.09.11

– innholdet kan være utdatert

– De beste løsningene, både for arbeidslivet og velferdspolitikken, får vi om sentrum støtter venstresiden og LO oppfordrer til et slikt samarbeid der det er mulig, sier LO-leder Roar Flåthen.

Skifte i Fredrikstad

Flåthen har merket seg flere enkeltresultater, spesielt er han glad for at det rødgrønne flertallet beholdes i Trondheim og at det har blitt et solid rødgrønt flertall i Fredrikstad.

– LO har vært aktive i valgkampen i begge disse byene, sier Flåthen.

Lokalt trepartssamarbeid

LO-leder Roar Flåthen mener at trepartssamarbeid mellom arbeidstakere, arbeidsgivere og myndigheter er en del av suksessoppskriften for det norske velferdssamfunnet.

– Trepartsamarbeid er også viktig i kommunene, og ordførere og politiske flertall som forstår dette og inviterer til slik samarbeid, vil oppnå gode resultater for innbyggerne og brukere av kommunale tjenester i kommende periode.

Flåthen utfodrere kommunepolitikerne, les på hvilke områder.

Hilsen til Kristin

– Kristin har ledet SV fra opposisjon til makt og innflytelse, og SVs oppslutning i dette kommunevalget står ikke i forhold til den jobben som Halvorsen har gjort eller de resultater SV har oppnådd i regjering, mener Flåthen.

Relevante artikler

Dersom meklingen mellom EL og IT Forbundet og NHO Elektro ikke fører fram skal det streikes i disse bedriftene.
Onsdag 22. mai startet forhandlingene mellom EL og IT Forbundet og Fornybar Norge i Næringslivets Hus i Oslo.
22. og 23. mai avholdes forhandlinger på IKT-overenskomsten mellom EL og IT Forbundet og Abelia.

Søk på siden

Language
Language
Language

Gi oss en tilbakemelding

Vi setter stor pris på om du sender oss en tilbakemelding om du oppdager feil og mangler på nettstedet, eller om du savner informasjon.